aboutus

Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd.

Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken: XYH
Jaarlijkse omzet: 500-1000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

                                China Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Shenzhen Xin Yu Heng kan Co., werd Ltd gefinancierd in 2007, gevestigd Longgang-District, Shenzhen, China. Ons bedrijf specialiseert zich in de ontwikkeling en de vervaardiging van tinblik verpakking. Met meer dan 10 jaar van productieervaring, heeft het uitstekende van de vormonderzoek en ontwikkeling mogelijkheden.

 

Onze producten zijn hoofdzakelijk blikblikken en tindozen. Het model behandelen internationale standaard202#, 209#, 211#, 300#, 307#, 401#, 502#; onconventionele internationale model200#, 206#, 315#, 404#, 507#, 603#, 701#. Wijd gebruikt in de verpakking van allerlei voedingspoeder, thee, koffie, gedroogd fruitvoedsel, koffie, bier, dranken, oliën.

 

 

Elk van gebruikte grondstof beide gediplomeerd door SGS, heeft FDA-rapport voor product, verzekert alle afwerkingsproducten aan het voedsel veilige verzoek van globale landen voldoen. Tot nu toe, heeft het vriendschappelijke behulpzame relaties op lange termijn met vele bekende ondernemingen in binnen- en buitenland gevestigd. Zoals de V.S., Austrilia, Spaans India, het UK, Zweden, Srianka, etc.

 

Na de voltooiing van nieuwe installatie in Foshan in 2014, al fabrieksworkshop meer dan 20000 vierkante meter, pakhuis meer dan 10000 vierkante meter. Twee takken heeft twee volledig automatische productielijn en 4 halfautomatische productielijnen met een jaarlijkse output van meer dan 150 miljoen drankblikken, 5 miljoen niet-drankblikken.

 

Als één van het leiden van de fabrikant van het tinblik in China, worden wij die het „uitstekend ontwerp, uitstekende verpakkings“ concept en het principe van „kwaliteitsproducten aanhangen, de specifieke dienst“, wij toegewijd aan het aanbieden van klanten one-stop verpakkende diensten van“ besparingszorg, besparingsgeld“.

 

Geschiedenis

2007~2009, Shenzhen Xin Yu Heng kunnen. , Ltd

VOEG toe: Een gebouw, Road van No2 Hengling XinTai, Nianfeng-Gemeenschap, Pingdi-Straat, LongGang-District, Shenzhen, China

2007: Shenzhen Xin Yu Heng kan. , Ltd in Shenzhen wordt opgericht die. Hoofd ontwikkelde binnenlandse markt.


2010~2014, Shenzhen Xin Yu Heng kunnen. , Ltd

VOEG toe: Een gebouw, Road van No2 Hengling XinTai, Nianfeng-Gemeenschap, Pingdi-Straat, LongGang-District, Shenzhen, China

2010: De opgezette overzee handelsafdeling ontwikkelde overzee markt.

2011-2013: Succed ontwikkelde de markt van de V.S., Spaanse Markt, de uitvoerverkoop meer dan $2.000.000 per jaar.

2014: Gevestigde Foshan-tak, gebouwde nieuwe installatie. Tot nu toe, behandelde ons bedrijf meer dan 20000 vierkante meterworkshop, 10000 vierkante meterpakhuis.

 

2015 ~ nu, kan Shenzhen Xin Yu Heng. , Ltd

De Shenzhentak voegt toe: Een gebouw, Road van No2 Hengling XinTai, Nianfeng-Gemeenschap, Pingdi-Straat, LongGang-District, Shenzhen, China

De Foshantak voegt toe: F de Bouw, 67 Straat, Shanshui-Stad, Foshan, Guangdong, China

2015: Bijgewoonde Kanton Eerlijke, overzee jaarlijkse verkoop meer dan $3.500.000.

2016: Bijgewoonde Kanton Eerlijke, overzee jaarlijkse seales meer dan $5.000.000.

2017: Bijgewoonde Kantonmarkt, Eerlijke, overzee jaarlijkse seales van Hongkong Printing&Packaging meer dan $5.500.000.

2018: Bijgewoonde Kantonmarkt, de Markt die van Hongkong Printing&Packaging, Moskou Internationale Printing& Eerlijke, overzee jaarlijkse seales meer dan $6.500.000 verpakken.

 

Het welkom om ons bedrijf te bezoeken, liet ons die in volgende decennium winnen.

                         China Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

                                        China Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Als professionele blik verpakkende fabriek, hebben wij momenteel twee volledig automatische productielijnen en vier halfautomatische productielijnen. Met duizenden vormen, geeft de jaarlijkse investering in vormontwikkeling van 10% van verkoop rekenschap. Hoge snelheid en de efficiënte die productieefficiency met wetenschappelijke en strikte kwaliteitscontroles wordt de gecombineerd helpen ons om 6 miljoen Amerikaanse dollars te verkopen per jaar, en aan een tarief van 20% per jaar te groeien.

                                        China Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

                                                           

Onze bedrijf ook opstelling een fabriek in Foshan, Shenzhen. De Shenzhen-tak is hoofdzakelijk de oorzaak van de productie van voedingspoederblikken, olieblikken, bierblikken, koffieblikken, theeblikken, etc. De dagelijkse output is 10.000 tot 30.000. De Foshan-tak is hoofdzakelijk de oorzaak van de productie van drankblikken, met capaciteiten die zich van 100 ml aan 500 ml, met een dagelijkse output van 300.000 tot 500.000 uitstrekken.

 

In Xin Yu Heng, verstrekken wij om de dienst tegen te houden. Zowel pre-sales als de naverkoop de afzonderlijke diensten, zijn om ervoor te zorgen dat uw orde van het bronontwerp aan de partijgoederen veilig is. Wij hebben team 15 van de prefessionalverkoop werknemers met bekwaam kwaliteitsteam 10 werknemers voor inspectie, met heeft meer dan 20 ervaring van de vormjaar ontwikkeling ingenieur 5. Ons bedrijf woonde ook verschillende tentoonstelling sinds 2015 bij. Welkom om ons bedrijf te bezoeken, zijn wij togother in volgende decennia.

                                          China Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

 

 

Ons Team

                            China Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0                                                      

Verkoopteam:

Wij zijn niet uw typische Chinese fabrikant van het Tinblik. Ons hoogst specifiek verkooppersoneel is nooit voor het gaan teruggeschrokken die extra mijl om de verwachtingen van de klant te ontmoeten en te overschrijden. Wij behandelen onze klanten met dezelfde loyaliteit en de toewijding, geen kwestie de grootte van hun zaken of industrie.

 

                            China Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Kwaliteitsteam: 

• Kwaliteitscontrole van grondstof aan productie en levering.

• Professionele kwaliteitscontrolepersoon, om de ongeschikte producten te vermijden stromend aan klant.

• Strikte inspectie aan Grondstof, productie, en levering.

• Volledige reeks materiaal in kwaliteitslaboratorium.

• Volg strikt ISO-9001:2015systeem.

• Voortdurende verbetering, die het niveau van betere kwaliteit zoeken.

                             

 

 

Customer Visit

                             China Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens