aboutus
lopende band

Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Elk van grondstof beide gediplomeerd door SGS, verzekert voedselrang voor de verpakking van uw producten. Na gecommuniceerd met de details van de cliëntorde, bevestig dan kunstwerk voor druk. In volgende stap ben die klaar de druk van werk, dan in kleine tabletten wordt het gesneden die de verschillende grootte van het verzoek van blikken overeenstemmen.

 

Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

 

Na besnoeiing in bliktabletten, pas specifiek van volledige automatische rollende macghine aan, dan gezette bliktabletten in machineopbrengst om blikken. De gelaste blikken hebben een zeer goede verbinding, omvatten onze gelaste blikken allerlei voedingspoederblikken, olieblikken, bierblikken, koffieblikken, theeblikken, etc.

Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 

 

Volgende stap, die de gekrompen positie van bovenkant of bodem behandelen die verschillend soort blikken overeenstemmen. De semi automatische machine past ons bekwaam personeel aan informeerde ons hoog efficiënt productievermogen.

 

Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. fabriek productielijn 3

 

 

Bij het opstellen van proces, onze opbrengstrog controlerend elk belangrijk punt, gekwalificeerde goederen verzekeren in volgende verpakkingsproces. Elk opbrengsproces neemt last van door eigen, zeer hulp voor vondst het wanneer om het even welk probleem gebeurt.

 

 

Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. fabriek productielijn 4

 

 

Tot slot onze fabriek goed samengewerkt met de afwerking van de cliënt forawarder het verschepen procédé. Als cliënten zonder agent voor het verschepen, wij de dienst zullen verlenen. Alles hangt het verzoek van van welke cliënt af, wij meer altijd keus voor het vergelijken verstrekt.

 

 

Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. fabriek productielijn 5

 

OEM / ODM

OEM&ODM toegelaten allen, ons bedrijf hebben volledige leveringsketen om uw zaken te steunen. Tevreden onderzoek aan ons!

Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd.
Bestel op maat Bestel op maat Bestel op maat Bestel op maat Bestel op maat
R & D

R&D-Team:

• 5 leden 15% van jaarlijkse verkoop voor R&D

• Team: Vestig een efficiënt en bekwaam deskundigheidsteam.

• Producten: Combinatie met praktisch en uniek ontwerp.

Shenzhen XinYuHeng Can Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens